MOBIEL Sport- en Institutionele Reclame B.V.

Goede concepten alleen zijn niet genoeg.
Ze moeten in DADEN worden omgezet.

Dat doen wij met succesvolle bedrijfsmodellen. Wij creëren regionale netwerken waar iedereen van profiteert. In tijden van globalisering zorgen wij voor een versterking van de regio en de regionale identiteit. Dat is de taak die wij ons als Mobiel Reclame ten doel stellen.
Met een professionele campagne maken wij het werk van de desbetreffende instelling in de regio beter bekend. Of het nu gaat om zorg, cultuur, onderwijs, kerk of sport: wij zorgen in het bijzonder ervoor, dat ook het vrijwilligerswerk meer aandacht krijgt.
Als zichtbaar teken van de regionale ondersteuning krijgen de instellingen een nieuwe auto of een ander product uit onze portfolio. En dat geheel gratis¹!

De regionale economie wordt door onze campagne gepromoot.

Wij denken ook aan de plaatselijke middenstand, die werkgelegenheid garandeert en daarmee de regio versterkt. Daarin zien wij de beste toekomstperspectieven voor onze partners en klanten.
Alle projecten ontstaan door persoonlijke contacten met onze medewerkers. De projectmanagers ontwikkelen op maat gesneden, individuele oplossingen voor elke klant en realiseren deze in onderling overleg. Onze knowhow en expertise van tientallen jaren ervaring helpen ons daarbij.

Wij praten er niet alleen over, wij doen!

Contact

1 Exclusief onderhouds- en exploitatiekosten